Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Која е вашата бизнис категорија? Трговско друштво? Или фабрика?

Ние се снабдувачите на фабриката. Нашата фабрика се наоѓа во провинцијата Шандонг во Кина, повелете посетете не.

Може клиент добие пар на примерок од ракавици?

Да! Ние можеме да испраќаме примероци од било кој вид ракавици ги произведува.

Може да се направи логото на клиентите на производи?

Да! Ние прифаќаме OEM бизнис, можеме да се обидеме најдобро да се печати или блокираат сопствени лого на производи.

Каков вид на плаќање може да се прифати?

Можеме да го прифатиме T / T или LC или ДП, исто така, во согласност со вистински состојба.

Може да ви гарантира натовар на стоки во времето?

Да! Ние сме фабрика, ние може да го контролира процесот на производство, а во исто време се гарантира квалитетот на стоката.

Можете ли да се гарантира квалитетот на стоки исто како и примероци?

Да! Ние сме постојано подобрување на квалитетот на нашите производи. Ние не сакаме нашиот углед бидат оштетени со проблеми со квалитетот.

Сакаат да работат со САД?


WhatsApp Онлајн Chat!