Tentang Kami

Tentang Kami

Urang ngalakukeun hal bit béda, tur éta jalan urang suka!

Perkenalan parusahaan

Gaomi Kota JunYi Protection Buruh Produk CO., LTD. ieu hiji parusahaan specializing dina produksi jeung ngolah sarung panyalindungan kuli, nitrile sarung coated, nitrile satengah coated sarung, masker jsb Pausahaan boga sistem manajemen kualitas lengkep jeung ilmiah. Integritas jeung kakuatan sarta kualitas Gaomi Kota JunYi Protection Buruh Produk CO., LTD. tos dikenal ku industri. babaturan Wilujeng sumping ti sagala walks tina hirup mun didatangan, pituduh jeung negotiate bisnis. 


WhatsApp Online Chat!