hideung poliéster cangkang hideung coated sarung PU - Cina Gaomi JunYi Protection Buruh Produk

poliéster hideung cangkang hideung sarung PU coated

Pondok Description:

Junyi 13G black polyester shell block PU coated gloves brand  Junyi Item Name black polyester shell black PU coated gloves Coated Texture PU Liner polyester shell type non-disposable use series PU series Weight 32g per pair Length 25cm Packing 12pairs per dozen, 240pairs per carton Origin Gaomi City Shandong province china function wear-resistant, tear-resistant scope of use electronics, light industry service custom processing


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    sarung Junyi 13G poliéster hideung cangkang block PU coated
    merek  Junyi
    item Ngaran poliéster hideung cangkang hideung sarung PU coated
    coated tekstur PU
    liner cangkang poliéster
    ngetik pamakéan non-disposable
    runtuyan runtuyan PU
    beurat 32g per pasangan
    panjang 25cm
    pak-pakan 12pairs per belasan, 240pairs per karton
    asal Propinsi Gaomi Kota Shandong china
    fungsi ngagem-tahan, cimata-tahan
    lingkup pamakéan éléktronika, Industri lampu
    palayanan processing custom

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!