cangkang hideung hideung coated sarung PU - Cina Gaomi JunYi Protection Buruh Produk

cangkang hideung hideung sarung PU coated

Pondok Description:

Junyi 13G black shell black PU coated  gloves  brand  Junyi Item Name black shell black PU coated  gloves Coated Texture PU Liner polyester shell type non-disposable use series PU series Weight 30g per pair Length 24cm Packing 12pairs per dozen, 240pairs per carton Origin Gaomi City Shandong province china function wear-resistant, tear-resistant scope of use electronics, light industry service custom processing


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Junyi 13G cangkang hideung hideung sarung PU coated 
    merek  Junyi
    item Ngaran cangkang hideung hideung sarung PU coated
    coated tekstur PU
    liner cangkang poliéster
    ngetik pamakéan non-disposable
    runtuyan runtuyan PU
    beurat 30g per pasangan
    panjang 24cm
    pak-pakan 12pairs per belasan, 240pairs per karton
    asal Propinsi Gaomi Kota Shandong china
    fungsi ngagem-tahan, cimata-tahan
    lingkup pamakéan éléktronika, Industri lampu
    palayanan processing custom

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!