Taros Kami

Gaomi Kota JunYi Protection Buruh Produk CO., LTD.

alamat

NO.2182, Shuguang jalan (kidul), Chaoyang jalan, kota Gaomi, kota Weifang, Propinsi Shandong, Cina.

Surélék

  junyilaobao@163.com

telepon

86-13791863815

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!