FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naon kategori bisnis anjeun? parusahaan dagang? Atawa pabrik?

Kami suppliers pabrik. pabrik urang ayana di propinsi Shandong di Chine, ngabagéakeun kana didatangan kami.

Tiasa customer meunang pasangan sampel sarung?

Sumuhun! Urang bisa ngirim sampel customer tina sagala sarung nanaon urang dihasilkeun.

Bisa nyieun logo di customer on produk?

Sumuhun! Simkuring nampi bisnis OEM, urang tiasa nyobian pangalusna kami pikeun nyitak atanapi meungpeuk logo custom di produk.

Naon mayar nanaon bisa nampa?

Urang bisa narima T / T atanapi LC atanapi DP, ogé nurutkeun sabenerna kaayaan.

Dupi anjeun ngajamin loading barang dina jangka waktu?

Sumuhun! Kami pabrik, urang bisa ngadalikeun proses produksi, sarta dina waktos anu sareng ngajamin kualitas barang.

Dupi anjeun ngajamin kualitas barang sarua sampel?

Sumuhun! Urang terus ngaronjatkeun kualitas produk urang. Urang teu hayang reputasi kami ruksak ku masalah kualitas.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!